Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
Aquest és 
el nostre moment
i m'agrada
gaudir-lo amb tu

Cafè ecològic i solidari
volem
cuidar-te

A Vencafesa recomanem portar un estil de vida natural i saludable. Per aquest motiu, hem creat VencafesaBalance, una divisió de la nostra empresa experta en trobar productes lliures de gluten, baixos en sal, sense sucres afegits, detox, etc. A més, d’una àmplia gamma de productes tradicionals que el client podrà combinar per ampliar la oferta a les seves màquines de vending.

Així mateix, a Vencafesa Balance també apostem per fabricants de productes de proximitat i ecològics, cafè de comerç just, fruites i verdures de km0 o sandvitxos de V gamma d’associacions i cooperatives amb beneficis socials.

VENDING
by CAFÈS PONT


especialistes en cafès premium

A Vencafesa som especialistes en cafès Premium. Per això, som els representants en exclusiva de les màquines de Cafès Pont. Aquesta empresa catalana va néixer al 1952 i destaca per la seva qualitat en tot el procés de fabricació i distribució. Aquest fet permet a Vencafesa oferir un cafè Premium Zenit, un 100% aràbic amb la proporció justa de Robusta. Aquest cafè torrat de forma tradicional i amb un puntet de robusta, configuren un cafè amb més cos i personalitat que podrà seleccionar en una màquina de vending de cafè.
cafè ecològic

La GRAN diferència

Els petits detalls marquen la diferència. Per això, a Vencafesa Balance ens diferenciem de les empreses de la competència oferint serveis diferenciadors com:
  • Comunicacions en positiu: totes les nostres comunicacions amb el client estan retolades amb frases positives que són personalitzables per a qualsevol empresa.
  • Reciclatge selectiu: al costat de les màquines de vending de Vencafesa Balance el client trobarà contenidors específics per al reciclatge de residus que nosaltres tractem correctament per a contribuir a ajudar al nostre planeta.
  • Pantalles informatives: a les nostres màquines de vending tenim la opció d’incorporar mini pantalles amb informació nutricional, consells o fins i tot, publicitat.
  • Sistema d’etiquetes: a les nostres màquines el producte el trobaràs classificat amb colors i sota l’ordre molt saludable, normal o poc saludable, ordenat pel seu contingut en greixos i sucres.
vending cafè ecològic

Cafè ecològic i solidari

A Vencafesa col•laborem amb associacions sense ànim de lucre i ONG que contribueixen a respectar el medi ambient, preserven la biodiversitat del nostre planeta i utilitzen de forma sostenible l’aigua. Per això, també podeu incorporar cafè ecològic de la més alta qualitat provinent de Brasil, Cuba i Etiòpia.
Les nostres marques
de vending de cafè, snacks i begudes fredes
  • màquines vending Bianchi
  • màquines vending Necta
  • màquines vending Vendo