Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
Aquest és 
el nostre moment
i m'agrada
gaudir-lo amb tu

Vencafesa
una empresa diferent
volem
cuidar-te

A Vencafesa som diferents a qualsevol empresa de màquines de vending. La nostra aposta per la relació personal amb el client fa que el nostre objectiu d’oferir el millor cafè i begudes al treball o centres d’oci, s’assoleixi amb èxit gràcies als nostres estàndards de qualitat i servei.

Som a Barcelona i estem especialitzats en el subministrament i la instal•lació de les primeres marques de màquines de vending i cafè a Barcelona i la seva àrea metropolitana. A Vencafesa comptem amb màquines de vending de begudes calentes com cafè, te o xocolata, màquines de vending de begudes fredes en qualsevol format i en la maquinària d’alimentació amb snacks, productes sòlids i combinats.

A Vencafesa només treballem amb les marques líders en vending a nivell mundial com són Necta, Bianchi o Saeco, seleccionant i adaptant-nos a les necessitats reals de cada client. Així mateix, tots els productes que oferim en elles són de primeres marques que reposem periòdicament per assegurar un servei excel•lent i constant, i proporcionar el millor café per empreses i negocis.

maquines de cafe
Les nostres marques
de vending de cafè, snacks i begudes fredes
  • màquines vending Bianchi
  • màquines vending Necta
  • màquines vending Vendo