Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar

5 avantatges de tenir una màquina vending en l'oficina

5 avantatges de tenir una màquina vending en l'oficina

El cafè calent, els snacks i els refrescos són béns preuats en qualsevol empresa, ja que durant la jornada laboral sempre és d'ajuda consumir begudes calentes o aliments que ajudin a omplir d'energia el cos i la ment.

Instal·lar una màquina vending en l'oficina proporciona a tots els empleats la possibilitat de triar entre una àmplia varietat de begudes o menjars de tota mena, a més, les màquines vending ofereixen molts altres avantatges que us expliquem a continuació:

  • Llibertat i varietat en l'oficina:

Actualment existeix una gran varietat de productes per a les màquines de vending. Pots triar entre diverses opcions perquè els treballadors puguin gaudir dels seus descansos. Podràs trobar màquines vending d'aliments saludables, màquines vending de cafè ecològic o fins i tot de refrescos variats i ideals per a carregar les piles durant una intensa jornada de treball.

A més, les màquines vending en l'oficina ofereixen la llibertat de consumir aquests productes en qualsevol moment i lloc. 

  • Dimensions de les màquines vending:

No totes les màquines vending han de ser de grans dimensions, també podràs trobar màquines vending petites, perfectes per a col·locar-les sobre una superfície i còmodes per a utilitzar en espais més reduïts. Aquest tipus de màquines de vending de cafè són perfectes per a oficines petites. 

  • Aliments sempre frescos:

Les màquines de vending disposen de sistemes sofisticats que permeten conservar els aliments a la seva adequada temperatura per a contribuir a la seva conservació i evitar que puguin espatllés. També tenen una gran capacitat de magatzematge. Totes les solucions que s'utilitzen per a evitar la deterioració dels aliments són respectuoses amb el medi ambient.

  • Paga com la teva vulguis:

Som conscients que cada vegada hi ha menys persones que utilitzen diners en efectiu, per això les nostres màquines de vending permeten diferents mètodes de pagament; com a targeta de crèdit, bizum o la pròpia aplicació de Vencafesa. Això agilita la possibilitat de consumir els productes de la màquina sense necessitat de pagar amb monedes.

  •  No et quedaràs sense cafè als matins:

En Vencafesa realitzem un seguiment de les unitats de cafè i dels altres productes de les màquines de vending perquè mai falti de res. Disposem d'un sistema d'assistència que ens permet conèixer les reserves en cada màquina vending i distribuir les quantitats necessàries que s'han d'administrar perquè mai falti de res en l'oficina.

En definitiva, les màquines vending són ideals per a oferir una gran varietat de begudes calentes i snacks a tots els empleats en qualsevol moment i lloc, a més, permeten crear llocs d'unió entre les persones, agilitar el treball i millorar les relacions laborals. Les màquines de vending ofereixen una gran varietat de beneficis, i tots ells els podràs observar el teu mateix en quant instal·lis la teva màquina de vending en l'oficina.

Contacta'ns

Estarem encantats d'atendre't

Necessites màquines expenedores de cafè o aperitius per a la teva empresa? No busquis més i contacta amb Vencafesa!

INFORMACIÓ I PROTECCIÓ DE DADES. Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimación: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i demás drets a info@vencafesa.com.pot ampliar la informació a Política de Privacitat