Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar

CAFÈ ECOLÒGIC I SOLIDARI

Perquè volem cuidarte
En Vencafesa recomanem portar un estil de vida natural i saludable. Per aquest motiu hem creat Vencafesa Balanç, una divisió de la nostra empresa experta en trobar productes lliures de gluten, baixos en sal, sense sucres afegits, DETOX, etc. A més d'una àmplia gamma de productes tradicionals que el client podrà combinar per ampliar l'oferta en les seves màquines de vending.
BALANCE_EGG_ALT
BALANCE_MARCA1_ALT
BALANCE_MARCA2_ALT
Així mateix, en Vencafesa Balanç també apostem per fabricants de productes de proximitat i ecològics, cafè de comerç just, fruites i verdures de km0 o sandvitxos de V gamma d'associacions i cooperatives amb tasques socials.
BALANCE_COFI_ALT
Café premium

CAFÉS PONT

Especialistes en cafés Premium
En Vencafesa som especialistes en cafès Premium. Per això, som els representants en exclusiva de les màquines de venda automàtica de Cafès Pont. Aquesta empresa catalana va néixer l'any 1952 i destaca per la seva qualitat en tot el seu procés de fabricació i distribució. Aquest fet permet als Vencafesa oferir el seu cafè Premium Zenit, un 100% aràbic amb la proporció justa d'Robusta. Aquest cafè està torrat de manera tradicional i juntament amb una petita quantitat de robusta, configuren un cafè amb més cos i personalitat que podrà seleccionar en la seva màquina de vending de cafè.

COMERÇ JUST

y café ecológic
En Vencafesa estem molt orgullosos de col·laborar al costat de Oxfam Intermón amb la prioritat en ment de millorar la qualitat del nostre planeta i garantir una vida millor per a tothom. Per aquest motiu, oferim màquines expenedores de cafè solidari i ecològic. Perquè entre tots puguem construir un món millor i respectar el nostre medi ambient.
BALANCE_MARCA3_ALT