Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar

Notícies

Noves tecnologíes de vending

En Vencafesa estem a l'última. Les nostres màquines expenedores compten amb les últimes tecnologies en venda automàtica. Nayax, telemetria, sistema de pagament tancat... Instal·la amb nosaltres la millor màquina vending a Barcelona!

Vending en Centres esportius

En Vencafesa aportem a centres esportius com gimnasos, piscines i clubs el complement perfecte: Un ampli assortiment de vending de begudes i aliments saludables ideals per agafar energia després d'hores d'activitat física.

Vending a Centres educatius

Oferim una gran varietat d'opcions de vending tant a estudiants com docents: Snacks, entrepans, refrescos, fruita, amanides... El necessari per continuar amb les classes i l'estudi amb tota l'energia possible

Vending a Oficines i empreses

A les oficines i en el sector empresarial en general, no hi ha res millor per recargar energia que prendre un bon cafè mentre et relaxes i relaciones amb els companys a la sala de descans.

Vending a aeroports i estacions

En Vencafesa oferim màquines vending per satisfer les necessitats de molts centres de mobilitat, ja siguin Aeroports, Estacions d'autobusos, estacions de tren ... etc. Sigui on sigui, oferim sempre el millor servei.

Vending a hospitals

Oferir un vending de qualitat en hospitals i altres centres assistencials és clau per complir amb els exigents estàndards de qualitat. Les nostres màquines de vending compleixen amb totes les expectatives.